top of page

KO MĒS DARAM?

KĀ MĒS TO DARAM?

KANALIZĀCIJAS TĪRĪŠANA

Mēs piedāvājam modernu pieeju kanalizācijas problēmu risināšanai, izmantojot mehānizēto motorspirāli ar dažādiem uzgaļiem. Šī tehnoloģija ir īpaši pielāgota, lai efektīvi un precīzi novērstu aizsprostus dažādu veidu caurulēs. Motorspirāle, griežoties, tiek ievadīta caurulē, ļaujot mums veikt vairākas darbības atkarībā no aizsprosta satura.

Ja aizsprosts ir īpaši stingrs un liels, motorspirāle to izzāģēs, nodrošinot efektīvu izņemšanu. Gadījumos, kad aizsprosts ir mīksts vai plaisains, motorspirāle to izvilks, atjaunojot normālu cauruļvada plūsmu. Arī situācijās, kad aizsprosts ir saspiests vai nesasniedzams, motorspirāle spēj izstumt to, atjaunojot cauruļvada funkcionalitāti.

CAURUĻU SAKALOŠANA AR AUGSTSPIEDIENA IEKĀRTU

Lai atbrīvotos no dažādām nogulsnēm, piemēram, smiltīm, taukiem, koku lapām, korozijas un citiem netīrumiem, mūsu kanalizācijas avārijas dienests izmanto ūdens augstspiediena iekārtu. Ar tās spēcīgo spiedienu 160Bar, 70L/min. un speciālajiem uzgaļiem mēs efektīvi attīrām cauruļu sienas no visiem aizsprostus radošiem šķēršļiem un izskalojam tos prom. Cauruļvadu skalošana ar spiedienu ļauj ne tikai novērst aizsprostus, bet arī attīra nogulsnes no fekālās un lietus kanalizācijas caurulēm, nesabojājot to sieniņas. Hidrodinamiskā skalošana ir process, kurš ir videi draudzīgs, jo tajā netiek neizmantotas ķīmiskās vielas. Mēs garantējam efektīvu un videi draudzīgu pieeju, lai nodrošinātu optimālu kanalizācijas darbību un ilgtermiņā.

VIDEOINSPEKCIJA

Lai precīzi identificētu cauruļvada bojājuma atrašanās vietu un izvēlēties nepieciešamo remonta metodi, mūsu uzņēmuma eksperti ieradīsies Jūsu objektā un veiks kanalizācijas cauruļvadu videoapsekošanu (CCTV). Rezultātā Jums tiks nodrošināts detalizēts videoieraksts, sniedzot skaidrojumu par esošajām problēmām un palīdzot izstrādāt efektīvu risinājumu.

Kanalizācijas tīrīšana
Skalošana
Videoinspekcija
bottom of page