top of page

Stāvvadu nomaiņa

2024. g. 9. janv.

Kanalizācijas stāvvadu nomaiņa, ūdens apgādes stāvvadu nomaiņa, guļvadu nomaiņa daudzdzīvokļu mājās, tie ir darbi, kurus uzņēmums Ūdens Rīgai veic jau vairāk par 10 gadiem, tādēļ, mums ir ko pastāstīt par to!

Ūdensapgādes un kanalizācijas stāvvadu nomaiņa daudzdzīvokļu mājās

 

 Daudzdzīvokļu māju iedzīvotājiem tiek piedāvāta kvalitatīva ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmas stāvvadu un guļvadu nomaiņa.

 Pieredze liecina, ka daudzās dzīvojamās mājās inženierkomunikācijas ir sasniegušas savu ekspluatācijas beigu termiņu, kas liek nopietni izvērtēt ūdens un kanalizācijas cauruļu nomaiņu, lai izvairītos no lielām nepatikšanām un finanšu zaudējumiem.

 Rīgā lielākā daļa dzīvojamo ēku ir būvētas pagājušā gadsimta vidū, tādēļ to iekšējās inženierkomunikācijas ir būtiski novecojušas. Nolietotās caurules var radīt daudz nejaukus pārsteigumus iedzīvotājiem. Komunikāciju cauruļvadi daudzdzīvokļu mājās bieži atrodas bēdīgā stāvoklī, izraisot dažādas problēmas, piemēram, slikti sildošus dvieļu žāvētājus, ilgu karstā ūdens gaidīšanu, nepietiekamu spiedienu ūdens maisītājos un nestabilu karstā ūdens temperatūru.

Izrūsējušas caurules bieži ir galvenais iemesls to plīšanai, kas var izraisīt lielas finansiālas izmaksas un neērtības iedzīvotājiem. Veco kanalizācijas cauruļu atslāņošanās var izraisīt to tecēšanu, radot papildu izdevumus dzīvokļa remontam un nepieciešamību kaimiņiem kompensēt zaudējumus.

 

  Problēmas, kas saistītas ar ūdensapgādes sistēmu, var ietekmēt ne tikai ikdienas komfortu, bet arī veselības riskus. Piemēram, leģionellas baktērija var vairotes labvēlīgos apstākļos, kas var rasties vecās, korodējušās un ar bioplēvi pārklātās karstā ūdens caurulēs.

 Lai nesaskartos ar šādām problēmām, iesakām ēku iedzīvotājiem izvērtēt savas ēkas inženierkomunikāciju stāvokli un ja tas ir slikts vai tuvojas tam, griezties pie mūsu uzņēmuma speciālistiem, kuri veiks mājas cauruļvadu stāvokļa apsekošanu un nepieciešamības gadījumā sniegs tāmi par cauruļvadu nomaiņu.

 Izvēloties plastmasas vai daudzslāņu caurules ūdens apgādei, iedzīvotāji iegūst drošību pret bioplēves veidošanos, stabilu ūdens spiedienu un karstā ūdens temperatūru.

 Jāņem vērā, ka ar cauruļu nomaiņu tikai vienā dzīvoklī parasti nepietiek. Efektīvāka ir visa stāvvada cauruļvadu nomaiņa no ēkas pagraba līdz bēniņiem, kas samazina izmaksas un nodrošina ilgtspējīgu risinājumu visai mājai.

Jums arī ir nepieciešams mainīt caurules savā mājā? Zvaniet, piesakiet mūsu speciālista vizīti par brīvu un speriet pirmo soli savas mājas inženierkomunikāciju sakārtošanā!



bottom of page